HAR VIDENSKABEN OPDAGET GUD

HAR VIDENSKABEN OPDAGET GUD?

Igennem de sidste 50 år er der investeret uanede summer i at udforske universet. Drivkraften bag alle disse investeringer har vel i grunden været menneskets indædte modstand imod at acceptere at Gud har skabt det hele. Man håber desperat på at finde en anden forklaring. For tanken om en skaber, der kan stille en til ansvar for det liv man lever er for ubehagelig. Trille sang en sang, der ganske godt demonstrerer fornærmelsen over at Gud ikke underdanigt acceptere alt det vi mener, og for den, der kender Guds åbenbaring i Bibelen demonstrerer hun jo tydeligt at hun absolut ikke kender den Gud hun synger om, det kommenterer jeg i det nederste afsnit i  artiklen her.  Du kender sikkert sangen, men ellers kan du høre den ved at klikke her.


Nu har jeg så lyst til at vise en video, der understreger et af mine ynglingspassager i Bibelen.

Den passage jeg tænker  på er Romerbrevet kapitel 1, vers 20 til 22: For hans usynlige væsen, både hans evige kraft og hans guddommelighed, har kunnet ses siden verdens skabelse og kendes på hans gerninger. De har altså ingen undskyldning.   For de kendte Gud, og alligevel ærede og takkede de ham ikke som Gud; men deres tanker endte i tomhed, og de blev formørket i deres uforstandige hjerte.   De hævdede at være vise, men blev tåber.

Videoen kan du se ved at klikke her.


kommentar til Trilles sang:

Sangteksten viser at hun enten er uvidende,  en løgner, eller begge dele, for Gud lod sig føde ind i verden for at leve et liv helt på vores betingelser så når hun synger at Han aldrig har været barn og aldrig har været menneske, så er det løgn. Han blev født på samme måde, som vi alle er blevet født, og levede så 33,5 år, og blev fristet i alle ting,  indtil han blev korsfæstet  (står der).

Hun bruger seksualdriften, som grundlag for sin anklage imod Gud, men glemmer at sex er en god og hellig ting, som Gud har skabt, men Guds plan med sex er at det skal dyrkes mellem en mand og en kvinde i ægteskabets trygge favn, som et middel til at opbygge en sund familie, men også som en måde at udtrykke kærlighed på, Det er ikke meningen at sex skal bruges, som et slags rusmiddel, som man dyrker med alle og enhver, og det er jo det hun i sin faldne syndige natur ønsker at gøre.