300 DINOSAURER

300 DINOSAURER


kommentaren her er ikke så meget om fup og svindel, men mere om det jeg vil kalde fornægtelse og desperat gætværk. Det er dog så meget gætværk at hvis en videnskabsmand udøver det, så grænser det til fup og svindel.

Man har et sted i Nordamerika (jeg husker det, som værende i Nebraska) fundet fossiler af 300 dinosaurer samlet på ét sted, og man kan konstatere at de alle er døde ved drukning.

En forklaring på dette kunne være at Bibelens beretning om syndfloden er sand, men den forklaring kan evolutionister tilsyneladende ikke leve med, så de må finde en anden forklaring, og her er så evolutionisternes forklaring:

  En dinosaurer ville krydse en flod, og druknede i forsøget. Senere ville endnu en dinosaurer krydse floden det samme sted, den snublede så over den døde dinosaurer og druknede. Det samme gentog sig så med yderligere 298 dinisaurer  indtil der var opbygget en dynge med 300 døde dinosaurer.  For mig er det svært at følge tanken om at et 30 meter langt dyr, som vejer 99 tons skulle drukne i en flod. for slet ikke at nævne de 299 næste, som druknede


Når man har en forud indtaget holdning,

som ikke passer med det almindelig logik og sund fornuft fortæller en, så hellere komme med en søforklaring, end at indrømme at man måske tog fejl!


Jeg har så mødt dem, der forsøger sig med det argument at videnskaben siger at dinosaurerne uddøde for 60 millioner år siden, hvilket ikke hænger sammen med påstanden om at syndfloden indtraf for mindre end 6.000 år siden. Hertil vil jeg sige: De dateringsmetoder den såkaldte videnskab bruger til at fastsætte hvornår dinosaurerne uddøde er så unøjagtige at de er helt ubrugelige. Det kan du få et indblik i ved at klikke her.