Fup svindel og deslige

FUP OG SVINDEL

Tilhængere af Darwins lære har igennem tiden fremført forskellige beviser for teorien, som er blevet afsløret, som forfalskninger.

Det er min agt i den kommende tid at vise nogle  af disse(ikke alle, da det ikke vil være muligt at nå dem alle) , som undermenuer til menupunktet her (undermenuerne kommer frem som nedfaldsmenuer, når du holder musen hen over menupunktet "fup og svindel").

Det er mit gæt (men det er så også kun  mit gæt) at man har lavet disse forfalskninger i en slags desperation over at de fossilfund, som skulle bevise hans teori, og som Darwin selv troede ville komme hen ad vejen; ikke dukkede op.

Det at man i lærebøger holder lav profil om de stadig flere beviser på svagheder i Darwins teori, og ofte ikke omtaler de falske beviser, som igennem årene er blevet fremført, som falske, det giver mig en fornemmelse af at lærebøgernes forfattere selv er klar over hvor svagt et fundament Darwins teori hviler på, for hvorfor bruge forfalskede "beviser" hvis man har mulighed for at vise gode solide beviser, som der ikke kan stilles spørgsmål ved? Til september (2019) er det 160 år siden Darwin offentliggjorde sin teori i sit højt berømmede værk ”arternes oprindelse”, som blev ateisters bibel om jeg så må sige, og siden da er der brugt uanede summer på at bevise rigtigheden af hans teori, men vi mangler stadig at blive stillet over for bare et enkelt uomtvisteligt bevis. Folk, der dyrker den darwinistiske religion, fortsætter dog ufortrødent med at søge efter beviser fordi man simpelt hen har vedtaget at der ikke findes en skabende Gud, så de er nødt til at finde en naturalistisk forklaring, og undertrykke/negligere alle observationer der ikke stemmer med eller bekræfter deres religion.

Det får mig til at tænke på den gang den romerskkatolske kirke regerede egenmægtigt og med magt lokkede munden på alle anderledes tænkende.